První zápas jsme nezvládli, ze setkání s hráči fiasko

16.09.2011 15:10

V prvním mistráku nové sezony jsme hostili Jihlavu. Přijeli sice bez Bakuse, který ukončil kariéru, i přesto ale byla Dukla silná. Hokej byl oboustranně plný nepřesností, ale byly k vidění i pohledné akce. Zápas byl i vcelku vyhecovaný a přinesl i ostřejší souboje. Sice jsme prohráli 1:3, ale na první mistrák to ušlo. Z Jihlavy dorazila vcelku početná skupinka fanoušků. Nedokážu přesně odhadnout jejich počet, ale tipuji, že jich přijelo tak třicet. Slyšet byli solidně, ale to se to fandí, když celý zápas vedete... Nás se v kotlíku sešel na první zápas průměrný počet. Odhadovat počet nebudu. Zafandili jsme si vcelku solidně, byť na řadě lidí byl znát výpadek tréninku hlasivek. Sektorovka zůstala doma, jelikož jsem si na ní vzpomněl až v průběhu první třetiny. Snad se mi podaří ji vzít na Litoborce v pondělí...

Po utkání mělo proběhnout ve vipce setkání fanoušků s hráči a vedením klubu. Od počátku jsem říkal, že dělat to po prvním mistráku není příliš šťastná varianta, ale chápu, že je těžké najít nějaký vhodný termín. Nakonec dorazilo do vipky pár kotelníků, bohužel někteří skalní se odebrali jiným směrem. Velice přátelsky a vstřícně se choval nový VŘ klubu Jarda Nedvěd. Bohužel se ale setkání nevyvedlo a po zhruba deseti minutách se trapná situace raději odpískala. Nabízí se pokřik "Proč nás tak málo? Vy ........, proč nás tak málo?". Holt jsme malý klub a máme málo fanoušků. A někteří evidentně nemusí být všude... Snad to příště dopadne mnohem lépe.

Švejk se chtěl při setkání s hráči vyfotit s Jardou Nedvědem...

Když jsem u toho, velice se mi líbí slogan, který vymyslel v posledních dnech Baret "Malý klub s velkým srdcem". Myslím, že ale někteří to srdce mají větší než jiní. 

Baltim, předseda FKBM